Što o tebi otkriva boja ruža na prvom spoju?

Što o tebi otkriva boja ruža na prvom spoju?

Foto: Instagram

TVOJA nijansa ruža puno je više od nadopune outfita.
 
Čini se kako boja ruža na tvojim usnama na prvom spoju može reći puno više o tebi, nego što si to dosad mislila. Psihologinja Karen Pine otkrila je sve tajne, zbog čega bi izbor nijanse ubuduće trebao biti puno jednostavniji.
 
Evo što smo saznale.
 
1. Klasični crveni ruž
 
Crvena boja povezuje se sa strašću, energijom i akcijom pa žene koje za prvi spoj izaberu ovu vatrenu boju, šalju emocionalno nabijene signale. Svakom muškarcu tako bi trebalo biti jasno da preko puta njega stoji hrabra, samouvjerena žena, na svom seksualnom vrhuncu.
 
 
2. Boja fuksije
 
Jedna od nijansi ljubičaste boje, ostavlja dojam sofisticiranosti i jedinstvenosti. "Ova nijansa također simbolizira kreativnost, a muškarci od žene s ovom popularnom nijansom na usnama, mogu očekivati poticajni razgovor, kojim će brzo shvatiti da su na spoju s neobičnom osobom", otkriva Karen.
 
 
3. Vruća roza
 
Roza je boja nevinosti, no vruća roza šalje mješovitu poruku. Tako tvoj pratioc može biti vrlo zbunjen, jer ne može shvatiti što ti želiš od vašeg odnosa, dok zapravo ne znaš ni ti sama, iako u konačnici sve to godi tvojoj duši i tijelu.
 
 
4. Zemljane nijanse
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Svaka žena koja želi biti ozbiljno shvaćena, nema što skrivati te ima puno toga za dati, izabrat će zemljane nijanse na svojim usnama. Ovdje postoji određena doza ranjivosti i osjetljivosti, no uz pravog partnera, takva je žena spremna otvoriti svoje srce i dušu.
 
 
5. Koraljna nijansa
 
Žena koja izabere ovu nijansu, spremna je na dobru zabavu, bez opterećenosti gdje će ovo odvesti. Ona spoju pristupa entuzijastično te s dozom razigranosti, a i želi biti primijećena.
 
 
6. Boja trule višnje
 
Ova boja najbolje odražava jak i odlučan karakter, no takve se žene često nađu u situaciji u kojoj ne žele otkriti previše toga, prerano.
 
 
6. Bez ruža
 
Ova žena ne želi igrati nikakve igrice. Njezin je moto: "Ovo sam ja, uzmi ili ostavi!"
 
 
 
 
 

 

 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara