Što raditi dok on igra video igrice

Foto: shutterstock

DEČKI obožavaju video igrice, a njegovi Playstation turniri s frendovima mogu biti jako naporni. Umjesto da kukaš i žališ se što je zalijepljen za televizor, iskoristi to vrijeme za sebe i uživaj na svoj, ženski način.

Čitaj


Opusti se uz dobru knjigu ili časopis. Nekoliko sati je dovoljno da se opustiš i pohvataš radnju knjige ili pročitaš sve o najnovijim trendovima, a za to će se vrijeme on zasititi igrice i vratiti pozornost na tebe.

Opusti se u kadi

Napuni kadu pjenušavom kupkom i relaksiraj se uz mirisne svijeće i ulja. Dok on lupa po joysticku, napravi peeling i nahrani svoje tijelo bogatim losionima, a možeš ga i namamiti kada izađeš van iz kade bez ičega na sebi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vježbaj

Aerobic ili sobni bicikl idealan su način za kraćenje vremena dok on igra svoju najdražu igricu. Brini o svome zdravlju i zategni mišiće te se vrati kući utegnuta i spremna na još malo akcije, ovaj puta s njim.

Nazovi frendicu


Njegovi sati pred televizorom znače da možeš bez problema nazvati frendicu i baciti se na tračanje. Saznaj sve novosti, zabavi se s njom dok on igra, a umjesto da čekaš doma dok on završi sa svojom igrom, odi s njom na koktele i istračajte ga do mile volje. Njegovi trenuci s igricom tako postaju tvoje vrijeme zabave s pravim ljudima.

Pogledaj romantičnu komediju


On ionako ne voli takve filmove, a umjesto da čekaš vrijeme da zajedno gledate nešto što ga ne zanima, ispeci kokice, zatvori se u sobu i pogledaj ljubavnu priču od koje će ti možda i poteći suze. Ovo može biti tvoj privatni trenutak u kojem sliniš za nekim glumcem, što možda i ne bi mogla pred njim.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara