Stvari koje dečki ne vole u krevetu

Foto: Sisley

MUŠKARCI nisu previše izbirljivi kada je seks u pitanju, a vjerujemo kako bi većina njih radije se osrednje seksala nego provela večer radeći išta drugo. No, ovo ne znači da se smiješ pretvoriti u dosadnjakovićku koja samo leži i ništa ne radi. Vjerojatno si sasvim dobra u krevetu, no za svaki slučaj, pogledaj što dečki baš stvarno ne vole za vrijeme seksa.

Preglasna djevojka

Samo zato što porno dive vrište u svakoj sceni, ne znači da to moraš raditi i ti. Ako ti je stvarno jako dobro, slobodno si daj oduška, no imaj na umu da većina muškaraca ipak smatra kako je previše vikanja znak da glumiš. Uostalom, želiš li ga uzbuditi ili mu probušiti bubnjiće?

Lijena cura

Cura koja samo leži dok on sve radi jako je dosadna u krevetu, osim ako igrate neku seksi igricu u kojoj si bespomoćna. Dečki vole cure koje u krevetu preuzimaju inicijativu, a tvoje ležanje čini te jako nezanimljivom pa će vaš seks sigurno okarakterizirati kao loš. Uostalom, onda može i sve obaviti sam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Divljakuša

Dečki vole divlji seks, no divljanje s njegovim penisom ga jako zastrašuje. Penis nije joystick, pa pripazi da se ne igraš s njim kao da jest, jer možeš ozlijediti tipa. Prejako natezanje, prebrzo skakanje i neoprezno rukovanje mogu biti jako neugodni, pa čak i završiti "slomljenim" penisom.

Agresivka


Neki dečki obožavaju sado-mazo seks, a ugrizi i šamari ih jako uzbuđuju. Neki, s druge strane, to ne vole, a najveća je greška samo pretpostaviti da uživaju u tvojim luđačkim ispadima i ozljeđivanju. Dogovori se s dečkom što smiješ raditi i nikada nemoj pretpostavljati da će mu šamarčina dobro sjesti, jer bi se on mogao jako brzo oneraspoložiti.

Oralno iz pristojnosti

Ako ne voliš davati oralni seks, radije nemoj to raditi, jer dečki jako osjete kada ti se baš i ne da. Loš blowjob nije bolji od nikakvog , koliko god ga dečki obožavali. Primi se onog što voliš i briljiraj u drugim područjima, nemoj loše raditi nešto samo zato jer misliš da se mora.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara