Stvari koje nam smetaju kod muškaraca s bradom

Stvari koje nam smetaju kod muškaraca s bradom

Foto: addictedtohim

NEKE je žene obožavaju, neke je ne mogu smisliti, no jedno je sigurno: muška brada nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Neovisno o obliku i duljini, bradama je zajedničko nekoliko karakteristika koje volimo, ali i nekoliko onih koje nas izluđuju.

Dlake u umivaoniku

Svaka je žena barem jednom u životu vodila razgovor o dlakama u umivaoniku sa svojim tipom. Muškarci vole ostaviti ostatke svoje brade posvuda, a ne znamo je li stvar u lijenosti ili nečem drugom, no dlake u umivaoniku nas jednostavno živciraju.

Pikava brada

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Bradica od nekoliko dana može biti jako seksi, no proces rasta je težak za žensko lice. Svako se ljubljenje zbog oštre brade pretvara u bolnu i neugodnu aktivnost, pa bismo radije pustile svog tipa na miru dok dlake ne omekšaju.

Predomišljanje

Muškarci se često ne mogu odlučiti bi li htjeli imati bradu ili ne, a taj ih period pogađa svakih par mjeseci kada ipak odluče pustiti bradu i mučiti nas pričama o tome kako ju je ipak teško održavati. Čohanje i prigovaranje zna biti jako iritantno, ne samo za njega, već i za nas koje mu moramo davati podršku pri odlukama.

Hrana u bradi

Brada privlači svaku mrvicu kruha, svaku kapljicu vode, a iako je to samo hrana, može biti jako odvratno vidjeti tipa sa senfom u busenu dlaka. Na ovakve je stvari gotovo nemoguće konstantno paziti, a ovo je razlog zašto ponekad stvarno mrzimo mušku bradu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara