Suprotnosti se privlače: Zašto je dobro biti u vezi s nekim potpuno drugačijim od tebe?

Suprotnosti se privlače: Zašto je dobro biti u vezi s nekim potpuno drugačijim od tebe?

Foto: Faconnable

RAZLIČITI ljudi se međusobno jače privlače od onih koji su jako sličnih - ovo znamo već odavno, ali većina nas će se radije upustiti u vezu s nekim tko nam sliči, jer je sigurnije. Ako si spremna na izazov, pročitaj zbog čega je dobro dati šansu onom tipu koji je tvoja suprotnost.
 
Volite različite stvari
 
On voli zimske sportove, ti si više ljetni tip? To samo znači da ćete vjerojatno raditi i jedno i drugo, i dobro se zabavljati tijekom cijele godine - bitno je da ste zajedno, zar ne?
 
Imate različite prijatelje
 
To znači da ćeš proširiti krug svojih prijatelja, upoznati nove, zanimljive ljude i naučiti puno novih stvari. Ako nisi tip koji voli dosadu, ovo je sigurno primamljivo.
 
Puno ćete naučiti
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Ti od njega, on od tebe. Svaka aktivnost kojom se on bavi može postati nešto iz čega ćeš ponijeti novo znanje, a isto vrijedi i za njega.
 
Treniranje kompromisa
 
Ništa nije toliko dobro za treniranje kompromisa i tolerancije kao veza s nekim s kim nisi savršeno kompatibilna. Na početku će možda biti teško, ali kad se ufurate, sve ćete probleme rješavati s lakoćom.
 
Više vremena za tebe
 
On se danas želi baviti nekom aktivnosti koja tebe nimalo ne zanima? Savršeno! Imaš dan za sebe, što znači da možeš raditi što god poželiš, bez imalo krivnje.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara