Tipovi muških profila koje moraš izbjegavati na društvenim mrežama

Tipovi muških profila koje moraš izbjegavati na društvenim mrežama

Foto: WeHeartIt

DRUŠTVENE mreže nam uvelike olakšavaju stvari kad su u pitanju potencijalne veze.

Osim što imamo velik izbor frajera na jednom mjestu, svakog od njih možemo provjeriti i stvoriti prvi dojam bez da se uopće pomaknemo iz kreveta. Naravno, Facebook i ostale društvene mreže mogu biti varljivi, ali ako njegov profil ima neke od ovih stavki, vjerojatno je riječ o frajeru kojeg se ne isplati upoznati uživo.

Selfieji u ogledalu, bez majice

Svaka od nas ima barem jednog takvog među Facebook prijateljima i svakoj od nas je sasvim jasno da on nije materijal za dečka. Lijepo je da je ponosan na svoje tijelo, ali ako je to nešto što svi mogu vidjeti čim mu uđu u profil, to više baš i nije nešto posebno.

Profil pun selfieja

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Znamo, selfie slike su u modi jer nam daju priliku da se svijetu prikažemo u "najboljem" svjetlu, ali ako muškarac ima pun profil slika vlastite glave, nešto nije u redu s tom glavom. Iza tih slika vjerojatno se krije narcisoidni frajer koji je u stanju provesti cijeli spoj gledajući u mobitel kako pratio nove lajkove.

Seksi žene na listi prijatelja

Svakome se tu i tamo zalomi neka izuzetno seksi žena među prijateljima na Facebooku, ali ovo je nešto sasvim drugo. Ako naletiš na muškarca koji među prijateljima ima nevjerojatno velik broj žena u seksi, provokativnim pozama, imaš posla s frajerom koji te neće baš usrećiti. Čak i ako hoće, budi sigurna da će istovremeno pokušati usrećiti još neku od žena s popisa.

Bez slika

Iako smo protiv stotine selfie izdanja koji pokazuju koliko je zgodan (samom sebi), i dalje želimo vidjeti barem nešto. Frajer koji na Facebooku nema niti jednu sliku djeluje kao da nešto skriva. Znamo da postoji mogućnost da je samo nezainteresiran za društvene mreže, ali svejedno je čudno.

 

 

 

 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara