Tipovi prekida

Foto: Blanco

SVAKI je prekid drugačiji; neki su laki, neki teški, neki urnebesno zabavni, a neki toliko specifični da ih je teško i definirati. Evo nekih najčešćih vrsta:

1. Prijetvorni prekid

Neki parovi prekidaju svako malo; jedan tjedan on ne želi više čuti za tebe, drugi ste tjedan opet zaljubljeni, treći ti bacaš njegove stvari iz stana. Prekidi ove vrste često služe parovima kako bi dokazali neku svoju tvrdoglavu ideju, a inat i ponos mogu dodatno zakomplicirati.

2. Izvanredne okolnosti


Prekid zbog toga što on mora otputovati nekamo, a ti se ne želiš vezati na daljinu i slično je česta vrsta prekida. Mnogi parovi ipak pokušavaju održati vezu na daljino, no ona često ne funkcionira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
3. Prevara

Netko je bio nevjeran, a druga osoba je to saznala. Ovaj prekid će ili biti pun dernjave i vrijeđanja, nazivanja ljubavnice i prijetnji, ili će se prevarena osoba jednostavno povući. Povlačenje je dobra taktika, jer se često zbog osjećaja krivnje nevjernik pokuša vratiti osobi koju je prevario.

4. Nezadovoljstvo


Jednostavno ne osjećaš da dobivaš sve što zaslužuješ, a ako je tvom dečku svejedno i ne misli malo manje raditi i provoditi više vremena s tobom, prekid je jako dobra opcija.

5. Paranoja

Jedan je partner stalno ljubomoran i ne vjeruje drugome, što postaje previše naporno drugoj osobi i odlučuje se za prekid. Paranoja je besmislena stvar, a ljubomornim ispadima nikada nećeš postići što si htjela.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara