Traži li CIA nove zaposlenike? Ovako žene uhode muškarce na društvenim mrežama

Traži li CIA nove zaposlenike? Ovako žene uhode muškarce na društvenim mrežama

Foto: Screenshot Youtube, Giphy

MUŠKARCE će zanimati samo slike, dok će žene zanimati svaki detalj.

Bez obzira na to imate li trenutno dečka ili samo simpatiju... I jednim i drugim ženama zajedničko jest da su imena tih muškaraca upisivale u Facebook i Instagram tražilice, bilo u prošlosti, bilo sada.

I dok muškarci uglavnom nemaju naviku takvog detaljnog istraživanja, kada su u pitanju pripadnice ljepšeg spola, stvari su potpuno drugačije. Evo kako to istraživanje izgleda korak po korak.

1. Tko su nam zajednički prijatelji?2. Ah, super, poznaje sve fufe u gradu3. Hmmm, s kojima je mogao nešto imati? (Prvo gledate one najljepše)4. Pregledavanje apsolutno svih fotografija koje ima na profilu

5. Ispitivanje prijatelja i poznanika, koji su vam zajednički prijatelji, otkud ga znaju i što znaju

6. Radite popis svih cura s kojima ima sliku na profilu ili koje mu često lajkaju objave te stalkanje njihovih profila7. Slanje njihovih slika prijateljicama, komentiranje i razvijanje teorija o tome tko su mu one8. Pregledavanje objava, kako bi saznali nešto više o njemu, što možete iskoristiti kako biste ga impresionirali (gdje izlazi, kakvu glazbu voli, ide li u teretanu..)

9. Propadanje u zemlju od srama, ako mu slučajno lajkate objavu iz 2014.

10. Zovete prijateljicu da točno opišete što ste sve vidjeli na njegovom profilu i da napravite njegov psihološki profil.

 

 

 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara