Umjetno božićno drvce: Zašto je bolje od pravog?

Foto: homedecoratingtrends

BOŽIĆNO drvce je simbol blagdana, a iako ono pravo fino miriše i prema mnogima nema konkurencije, možda je ipak bolje kupiti ono umjetno. Ne nagovaramo vas, samo iznosimo neke zanimljivosti o onom umjetnom.

1. Jeftinije je


Iako će te možda umjetno drvce koštati nešto više od onog pravog, već će se sljedeće godine isplatiti posjedovati drvce koje traje i traje. U vrijeme recesije, pametno je imati nešto trajno.

2. Čuva okoliš


Sječa jelki u svrhu božićnog ukrašavanja okrutan je postupak koji mnogi osuđuju, a šume su bogatstvo koje je uvijek dobro imati. Ako imaš umjetno drvce, imat ćeš i čistu savjest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
3. Ne trusi se

Božićno je drvce prekrasno, no količina iglica koja pada s njega može tvoj stan pretvoriti u neuredan svinjac. Ako ne želiš provesti nekoliko dana sakupljajući iglice po stanu, umjetno drvce je pravo rješenje.

4. Nema stresa s odabirom


Kupovina drvca zna biti jako stresna: odlazak po drvce, odabir, dostava i instalacija, komplikacijama nikad kraja. Kupovinom jednog drvca s umjetnim granama rješavaš se problema s odabirom: dok se drugi muče na hladnoći, ti svoje umjetno drvce možeš samo izvući van i postaviti ga bez puno stresa.

5. Nema bacanja


Bacanje drvca zahtijeva puno truda, a jednom kada ga spustiš niz stubište, trebala bi i počistiti sav nered koji si napravila noseći ga. Svoje umjetno drvce jednostavno možeš pospremiti u kutiju, a ono će ostati u izvornom obliku.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara