Versace otvorio prvi dječji dućan u Milanu

Foto: Versace

2011. godina za Versace je bila toliko dobra da se može pohvaliti s dvjema veoma hvaljenim modnim revijama. Chloë Moretz i Heidi Klum ih već naveliko promoviraju, a tu je i njihova suradnja s H & M - om koja je razveselila sva veća modna središta neobičnim materijalima i vrlo pristupačnim cijenama. Ništa lošije ne ide im ni pred sam kraj godine. Naime, u Milanu je ovih dana otvoren njihov dućan s dječjom odjećom. Dječja linija nosi naziv "Young Versace", a pokrenuta je još prošlog lipnja na međunarodnoj izložbi dječje odjeće Pitti Immagine Bimbo.

Dućan je prekriven lila bojom, te stolovima i stolicama za najmlađe kao iz crtanih filmova, a na vješalicama možete pronaći haljinice iz bajke i mini svilena odijela i još mnogo ekstravagantnih mini primjeraka za vaše najmlađe. Cijelu bajkovitu atmosferu upotpunjuju upravo najveće dječje radosti, slatkiši koji se u svojim gigantskim razmjerima mogu pronaći u izlogu i uokolo po samom dućanu.

Dakle, ako volite modu i imate malo dublji džep, svakako posjetite ovaj novi modni raj u Milanu i iskusite slatke čari njihove dječje linije.

Pogledajte kako je dućan uređen:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara