Vodič za frajere: Kako zavesti bilo koju ženu

Foto: Tiffany

MUŠKARCI često misle da je ženski um nerješiva zagonetka i da one ni same ne znaju što žele, no autorica Kathy Freston tvrdi da je razumjeti žene zaista lako. Kathy je napisala knjigu "The One: Discovering the Secrets of Soul Mate Love" u kojoj objašnjava tajne ženskog uma i savjetuje muškarce kako da osvoje ženu svojih snova. Za sve dečke koji žele osvojiti cure koje im se sviđaju, a ne znaju kako to postići, donosimo nekoliko savjeta koje je ova hvaljena spisateljica podijelila s portalom Match.com.

Hvalisavost je najveća mana


Muškarci često "napuhuju" istinu kad se osjećaju nesigurno, pa partnericu pokušavaju zadiviti pričama o svom autu, poslu i nevjerojatnim dostignućima. Žene vole i cijene samopouzdane muškarce, ali isto tako znaju da uspješan muškarac nema stalnu potrebu za stalnim hvalisanjem.

Žene ne vole "muškarce priljepke"

Još jedna stvar koju svaka zdrava žena ne podnosi je prezahtjevan muškarac, kaže Kathy. Niti jedna žena ne želi muškarca koji joj ne dopušta da diše. Žene žele muškarce kojima su potrebne, ali ne i one koji ih guše.

Izgled je važan

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Žene vole muškarce koji drže do sebe, zdravo se hrane, vježbaju i paze na higijenu. Kad vidi muškarca koji drži do sebe žena pretpostavlja da voli sam sebe dovoljno da se želi predstaviti u najboljem svjetlu i živjeti ispunjenim životom.

Najvažnije je da naučite slušati

Pri osvajanju žene najvažnije je da žena osjeti da ju poštujete i da vas zanima ono što priča. Ipak, žena ne želi samo nekoga tko će se slagati sa svime što ona kaže. Ona želi znati da njezin pogleda na život ima utjecaj na njega i da se njezine ideje uzimaju u obzir.

"Nije stvar u tebi, u meni je" ponekad je zaista istina


Na žalost, neke žene zaista padaju na idiote i to najčešće zbog problema koje su doživjele prilikom odrastanja. To ne znači da i takvu curu ne može osvojiti "dobar dečko".

Ljubav je najbolji magnet

Tajna muškaraca koje žene smatraju neodoljivim je - ljubav. Muškarci koji vole sebe, svoj život, svoje prijatelje i posao, neopisivo su privlačni, kaže autorica. Većinu žena privlače muškarci koji imaju dobro srce i s kojima se mogu skrasiti i biti sretne.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara