Vrijeme je da odustane: Calvin Harris prozvao Taylor na društvenim mrežama

Vrijeme je da odustane: Calvin Harris prozvao Taylor na društvenim mrežama

Foto: JLP, Instagram, Splash News

ČINI se kako nema gore stvari od povrijeđenog muškog ega.

Nakon što su slavna pjevačica Taylor Swift i DJ Calvin Harris prekinuli svoju 15-mjesečnu vezu prije nekoliko tjedana, kao razlog je naveden nedostatak strasti te činjenica kako su bolje funkcionirali kao prijatelji, nego ljubavnici.

No, nekoliko dana kasnije dogodio se veliki obrat. Taylor je snimljena kako ljubi glumca Toma Hiddlestona, na plaži u blizini svoje vile, a Calvin je počeo javno provocirati, kao npr. kad je snimljen u tenisicama iz kolekcije Kanyea Westa, s kojim je Taylor u svađi još od 2009. godine, kada ju je javno osramotio na dodjeli VMA nagrada.

A čini se kako slavni Škot nema namjeru prestati s takvim nimalo gentlemanskim ponašanjem, što je pokazao na svom Instagramu, gdje se upleo u raspravu s fanovima, otkrivajući detalje prekida, na iznenađenje i njih samih.

"Ona je kontrolirala medije i cijelu ovu situaciju, a ja nisam imao pojma što se događa, što cijelu situaciju čini još gorom iz moje perspektive", započeo je Calvin. Nakon što ga je jedan, očito njezin obožavatelj, napao kako je samo ljubomoran, jer je ona krenula dalje, Calvin je odgovorio: "Nisam ljubomoran, već slobodan."

Prije nego je izbrisao komentare, Calvin je i otkrio kako samo želi shvatiti kako funkcioniraju ljudski mozgovi te kako nimalo ne mrzi Taylor, kako se šuškalo, obzirom da su se pojavile i glasine kako je ona njega ostavila putem telefona, baš kao što je nju jednom davno ostavio Joe Jonas, pozivom od svega 27 sekundi. 
 
Calvin je zatim prestao slijediti Taylor na društvenim mrežama te svoj potez objasnio sljedećom rečenicom: "Prvo mi je bilo jako stalo, a onda mi je prestalo biti."  Za to vrijeme, Taylor se ne odvaja od novog dečka, britanskog glumca Toma Hiddlestona, s kojim putuje po svijetu te izlazi na romantične spojeve, a navodno se već povjerila bliskim prijateljicama, kako misli da je on "onaj pravi".
 
 
Sad shvaćamo Calvinovu ljutnju, jer tko gubi...
 
 
 
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara