Zabavne činjenice o ženskim grudima za koje možda niste znali

Zabavne činjenice o ženskim grudima za koje možda niste znali

Foto: Giphy, Harper's Bazaar

POPRIČAJMO malo o ženskim grudima...

Prosječna ženska dojka teži pola kilograma.

Najveće umjetne grudi na svijetu ima Sheyla Hershey iz Texasa koja je nakon 9 operacija uspjela dostići svoj cilj pa sada nosi veličinu grudnjaka 38 KKK. Najveće prirodne grudi ima Annie Hawkins-Turner koja nosi broj 48 V.

Muškarcima su ženske grudi fascinantne, ali nedavno istraživanje koje je proveo Journal of Sexual Health pokazuje kako je čak 70 posto žena nezadovoljno izgledom svojih dojki.

Čak 85 posto žena nosi krivi grudnjak kažu znanstvenici. Hm, možda je vrijeme za shopping...Jedno istraživanje pokazalo je da samo 20 posto muškaraca gleda ženi u lice kada ju upoznaju po prvi puta dok 80 posto pokušava neprimjetno zuriti u grudi. Uopće ne sumnjamo da je to istina!

Što god tvrdile reklame na internetu, grudi je nemoguće povećati na prirodni način. Možete im samo malo popraviti oblik uz pomoć vježbi.

Istraživanje provedeno u 2013. godini pokazalo je kako muškarci koji preferiraju velike grudi u prosjeku manje zarađuju ili su nezaposleni.U Londonu postoji posebna linija čaša za šampanjac koje su napravljene prema grudima Kate Moss.

Veličina ženskih grudi nema nikakve veze s proizvodnjom mlijeka.29 posto žena može doživjeti orgazam samo putem stimulacije bradavica.

Muškarci navodno imaju bradavice jer su svi fetusi na početku ženski.Dojenje je zdravo za bebe, ali ima i pozitivne učinke na mame. Smanjuje krvni tlak, a neki znanstvenici tvrde i da pomaže u borbi protiv raka. Plus - pomaže pri mršavljenju.

Nakon prve mjesečnice, grudi u prosjeku rastu još 2 do 4 godine do pune veličine.

Grudi su kod mnogih žena asimetrične, a najčešće je lijeva dojka veća od desne.

Ženama u grudi ne bulje samo muškarci, ni žene si ne mogu pomoći a da ne pogledaju kad vide dobar dekolte.Postoji 8 različitih oblika bradavica.

Svaki dan u svijetu se proizvede 4 milijuna novih grudnjaka.

Spavanje na trbuhu s vremenom može promijeniti oblik grudi.


 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara