Zašto je dobro razgovarati o bivšima

Foto: Burberry

JEDNO od najčešće spominjanih pravila u novoj vezi je upravo ovo: Nemoj pričati o bivšim vezama. Tvog tipa to ne zanima, a ni tebe ne bi trebale zanimati njegove bivše. No, upravo nam razgovor o bivšima može otkriti puno toga, pa možda i nije loše otvoriti tu temu.

Prirodno je


Bivše ljubavi su ljudi sa kojima smo proveli mnogo vremena i koji su nas učinili onakvima kakvi smo danas. Osim toga, kad-tad ćete se dotaknuti te teme, pa je možda bolje da to obavite odmah, i izbjegnete neugodni trenutak kasnije.

Možeš mnogo saznati o njemu

Način na koji priča o njoj može ti pokazati kakva je on osoba, i što osjeća prema njoj; Ako je oštar i ljut kada govori o njoj, možda ju nije prebolio. Ako je pun pozitivnih riječi o njoj, znači da je osoba koja oprašta, a sa takvom je osobom uvijek dobro biti.

Što on želi

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada govori o stvarima koje je njegova bivša radila dobro ili loše, možeš shvatiti što želi i kakvo ponašanje trebaš izbjegavati. Uz to, otvara se prilika da zasjaš na područjima na kojima ona nije.

Shvatiti ćeš ga bolje

Ako je svaka njegova veza završila zato što se on bojao obveze, znati ćeš kako funkcionira. Na taj način ćeš imati uvid u njegov karakter, pa ćeš znati kako reagirati ako se odjednom počne povlačiti.

On će znati što ne voliš


Priča o tvojim bivšim dečkima dat će mu uvid u stvari koje ti ne pašu, a ako je pametan, zabilježit će ih i pokušati ne ponoviti.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara