Zašto je ponekad bolje imati muškog frenda

Foto: DKNY

TVOJE cure su najbolje na svijetu i sa njima dijeliš sve, no ponekad je potrebna i muška ruka u cijeloj priči. Ne kažemo da moraš odbaciti svoje cure, ali ponekad je lijepo imati i tipa na svojoj strani.

Kuži se u kompjutere

Instalacija routera za Internet nikada nije bila jednostavnija, a sve što trebaš je jedan telefonski poziv svom frendu, i pivu za nagradu. On može riješiti sve tvoje muke, a za to vrijeme možeš raditi nešto važnije.

Dobar majstor

Tvoj frend može ti pomaknuti ormar na mjesto na koje želiš, a polica koju treba zašarafiti njemu ne predstavlja nikakav problem. Nije da ga iskorištavaš, daješ mu priliku da pokaže koliko je muževan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Pomoć sa namirnicama

Opet si pretjerala u shoppingu i imaš hrpu teških vrećica? Sljedeći put povedi frenda sa sobom, i neka ti pomogne nositi stvari.

Dobri savjeti

Tvoje cure ti žele najbolje, no ponekad jednostavno ne mogu znati koji savjet je dobar, pa ti daju one krive. Tip će ti dati savjet iz muške perspektive, što ti i treba, ako tražiš ljubavni savjet za osvajanje tipa iz snova.

Popljuvati će te

Ako imaš na sebi nešto što ti ne stoji, smijati će ti se u lice dok ne shvatiš koliko je loše. Cure će te htjeti poštedjeti neugode, a frajer će ti odmah sve reći. U svakom slučaju, bolje nego da hodaš okolo kao klaun.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara