Zašto je super biti single ovog Božića

Foto: Sisley

BOŽIĆNO je vrijeme kao stvoreno za romantiku, a šetnja pod ruku sa svojom boljom polovicom za mnoge je idealan spoj. Ako si single, svi zaljubljeni parovi oko tebe mogu ti itekako ići na živce, a prije nego što padneš u depresiju jer si ovog Božića sama, podsjeti se zašto je to zapravo jako dobro.

Nema problema s poklonom


Odabir savršenog poklona jako je kompliciran proces, a osim što moraš pogoditi što će se tvom dragom sviđati, moraš paziti i na prikladnost poklona; preveliki poklon rano u vezi nije dobar, no opet, treba voditi i računa o tome što bi on tebi mogao kupiti, i paziti da se pokloni ne razlikuju previše po cijeni. Pokloni su komplicirani, a tebi ove godine to neće biti problem.

Gdje ćeš slaviti Božić?


Svađa oko toga hoćete li biti na ručku kod njegovih a na večeri kod tvojih ili obrnuto ove godine te u potpunosti zaobilazi, a Božić možeš provesti gdje god želiš. Nađi se s frendicama, provedi ugodan dan sa familijom i budi sretna što ne moraš brinuti hoće li ti netko zamjerati činjenicu da se više vremena provodi kod tvojih.

Otputuj s frendicama

Spakirajte kofere i iskoristite blagdane za druženje. Tvoj bi ti dečko sigurno prigovarao što nećeš biti s njim za Božić, a ovako možeš raditi što hoćeš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Poklon koji želiš
Umjesto da se moraš pretrgavati kako bi nekome na suptilan način dala do znanja što želiš za Božić, zaputi se u dućan i kupi to sama. Darivanje je uvijek in, čak i ako daruješ sebe.

Organiziraj party

Umjesto šuškanja u dekici, što bi vjerojatno radila s dragim preko blagdana, organiziraj tulum i upoznaj nove ljude. Karaoke, tombola i razne igre podići će svima raspoloženje, i pretvoriti tradicionalni Božić u nešto sasvim novo.

Zaboravi na kuhinju


Impresioniranje dragog u Božićnom kuhanju ove godine te zaobišlo, a umjesto da provodiš vrijeme u kuhinji i pečeš kolače, opusti se i uživaj u vremenu za sebe.

Volontiraj


Učini nešto dobro i volontiraj u pučkoj kuhinji. Pomaganje drugima je uvijek lijepo, a osim što ćeš uljepšati nekome dan, osjećat ćeš se ispunjeno i sretno, i puno Božićnog duha.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara