Zašto nas sve muškarci čine nervoznima

Foto: Adidas

SINGLE djevojke ne moraju se baviti ovim problemima, a iako se oni možda čine kao slatke muke, za djevojke u vezi često predstavljaju više od toga. Nervoza, strah i ljubomora u vezi znaju biti jako iscrpljujući, a muškarci nas često nesvjesno izlažu upravo takvim osjećajima.

Seksualno zdravlje

Muškarci baš i nisu previše opterećeni seksualnim zdravljem. Osim što se ne testiraju na spolne bolesti čiji su često prijenosnici, ne vode računa ni o tome s kime spavaju. Seks na jednu noć bez zaštite mnogima je opcija, a osim što time štete sebi, štete i djevojci s kojom su kasnije u vezi. Muškarac koji ne pokazuje da mu je stalo do zaštite može utjecati jako loše na ženu s kojom je u vezi.

Pozivi


Muškarci često zaborave nazvati, poslati poruku ili se javiti na bilo koji način. Iako im je možda stalo, ovakvim ponašanjem pokazuju da im je sasvim svejedno kako se njihova bolja polovica osjeća, a djevojka koja čeka poziv postaje jako nervozna i nestrpljiva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ne razgovaraju s nama

Žene vole sve raspraviti odmah, a muškarci bi radije sve prešutjeli. Njegov nedostatak potrebe za razgovorom o problemima može biti vrlo problematičan u vezi, a čini nas nervoznim jer nikada ne možemo biti sigurne je li sve u redu.

Ljenčarenje

Rezervacije u restoranu, kazališne karte, poziv koji treba obaviti; Muškarci će radije odgađati stvari, a kada obavljanje poslova na sebe preuzme žena, biti će sretni i nastaviti ljenčariti. Njihova odgoda obaveza i nije toliko strašna stvar, ali žene vole sve obaviti odmah, što ovakvo ponašanje čini odličnom predigrom za svađu.

Trebaju prostor
Opće je poznato kako muškarci često trebaju prostor za sebe, te imaju osjećaj da ih žena guši. Žene su drugačije i žele što više biti sa svojim muškarcem, a njima to djeluje kao da ih ona pokušava odvući od prijatelja i normalnog života.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara