Zašto se napokon moraš riješiti bivšeg

Foto: virginmedia

PREKID je nekada značio kraj komunikacije i viđanja, a današnja tehnologija čini to gotovo nemogućim. Bilo kroz zajedničke prijatelje, bilo kroz uhođenje bivšeg na Facebooku, stalno imaš pristup informacijama o njemu, a iako ti se to možda čini korisnim, nije. Umjesto da još uvijek visiš nad njim i čekaš da se pomirite, jednostavno ga odluči pustiti. Dobro je za tebe, a evo i zašto:

1. Možeš ga prežaliti

Plakati nad bivšim je lako, a ostajanje u kontaktu samo otežava proces zacjeljivanja. Umjesto da cmizdriš nad njegovom slikom, poderi ju i gledaj svoju sliku. Plakanje neće pomoći, samo ćeš si otežati stvari.

2. Možeš biti svoja

S njim si uvijek tražila kako biti nešto što on želi, a bez njega možeš biti svoja. Preusmjeri sav trud koji si ulagala u njega, i uloži ga u sebe. Jednom kada pronađeš sebe, znat ćeš i što želiš, a ovo će biti korisno i za tvoje buduće veze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
3. Možeš biti realistična

Jednom kada se udaljiš od njega, udaljit ćeš se i od ideje da je on savršeni tip koji je stvoren za tebe. Njegove mane početi će ti biti jasnije, a sa svakom novom koju otkriješ, sve će ti manje biti drag.

4. Možeš izbjeći seks sa bivšim

Seks sa bivšim je lagan, poznat i ne moraš se previše truditi, a iako ti se čini kako nema ništa lošeg u tome, samo dodatno komplicirate stvari. Prekid bi trebao biti čist, što znači da nema ni seksa. Muškarci često znaju inicirati ovakav odnos, a žene ga prihvaćaju u nadi da će on značiti ponovnu vezu.

5. Možeš pronaći novu ljubav

Tvoj bivši postati će stvarno bivši u trenutku kada postaneš spremna za novu ljubav. Jednom kada shvatiš da se nećete pomiriti, lakše ćeš krenuti u potragu za nekim novim, a što prije to napraviš, to bolje. Nemoj tražiti novog dečka samo kako bi starom pokazala da možeš, pronađi ga kada ti se čini ispravnim. No, prije svega toga, moraš se pomiriti sa činjenicom da više niste zajedno.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara