Zbivanja u Zagrebu: Bliži se Tjedan vjenčanja u Lisinskom

Zbivanja u Zagrebu: Bliži se Tjedan vjenčanja u Lisinskom

Foto: Press Foto

NA EKSKLUZIVNOJ lokaciji, u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, na interaktivan način predstavit će svoje usluge i proizvode svi oni koji će vaše vjenčanje učiniti nezaboravnim iskustvom. Najbolji saloni vjenčanica, bendovi, fotografi, svadbene dvorane, restorani, slastičari, cvjećari, dizajneri, vinarije...

Pozirat ćete fotografima i dobiti fotografije kako biste bili sigurni u izbor koji će ovjekovječiti vaše najsretnije trenutke.

Bendove, klape i tamburaše, zadužene za dobru atmosferu na svadbi, poslušat ćete u Lisinskom i možda odabrati na licu mjesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posjetitelji će besplatno isprobavati vina poznatih vinarija kako bi lakše odabrali ono pravo koje će opustiti drage goste. Razgledat će maštovito uređene stolove dizajnera interijera, cateringa i poznatih zagrebačkih slastičarnica. Svi koji žele da njihov prvi ples izgleda u stilu pobjedničkog para Plesa sa zvijezdama moći će zaplesati s Nicolasom i odlučiti se za plesnu školu sa svojim dragim ili dragom. Izlagat će i najpoznatije zagrebačke dvorane i restorani koji će posjetiteljima prezentirati ambijent i dočarati atmosferu koju pružaju.

U Lisinskom će se moći pronaći i izlagači koji mogu dodatno pridonijeti originalnosti vašeg vjenčanja. Nastupit će izvrsni komičari, idealni da u trenutku predaha smijehom ispune svečanost. Prisutstvovat će karikaturisti spremni u minuti ovjekovječiti lik svakog vašeg gosta, Izlagat će vlasnici rijetkih oldtimera koji mogu svadbi dodati dašak glamura. Bit će tu i timovi zaduženi za spektakularni vatromet…a ostatak priče otkrijte sami u Lisinskom!

Odmah nakon Tjedna vjenčanja u Lisinskom počinju Dani otvorenih vrata - poznate zagrebačke dvorane i restorani otvorit će svoja vrata za vas od 26. do 31. siječnja. Kupone i predbilježbe za termine posjeta prikupite u Lisinskom pa onda u slijedećih šest dana možete posjetiti i razgledati svadbena uređenja hotela Aristos, Holiday i Dubrovnik i mnogih drugih dvorana - koja će u tom terminu biti postavljena samo za Vas.

Sve informacije pratite redovito putem naše Facebook stranice.

Datumi održavanja sajma:

23. - 25. 1. Sve za vjenčanje u Lisinskom

26. - 31. 1. Dani otvorenih vrata zagrebačkih hotela i restorana.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara