Želiš da te tvoj dečko obožava? Ovaj muškarac zna točan recept

Želiš da te tvoj dečko obožava? Ovaj muškarac zna točan recept

Foto: Testoni

MUŠKARCI nisu toliko komplicirana bića, ali život je kompliciran pa se veze često raspadaju.

James Fell, bloger koji je u braku već 26 godina ima recept koji garantira da će te muškarac obožavati… zauvijek. Ovo su stvari za koje kaže da će ti zauvijek kupiti njegovu ljubav - upozoravamo, pristup je vrlo… tipično muški:

Hvali njegov penis
 
Da, klišej je, ali ako malo bolje razmislimo, to uvijek pali. Nema veze kakvo je stvarno stanje i koliko si ih prije vidjela - njegov uvijek mora biti najbolji, najljepši i s najboljom tehnikom.
 
Izgledaj dobro za njega
 
I za sebe, naravno. Mnogi će muškarci reći da nemaju problem s tim da im se žena malo (ili jako) opusti u vezi, ali većina njih ipak preferira ženu za kojom drugi okreću glavu.
 
Očekuj puno od njega
 
Postavi ga na prijestolje i natjeraj ga da se trudi opravdati svoj status u tvojim očima. Ako ga stalno potičeš da bude bolji i ne dozvoljavaš mu da se opusti, bit će ti nevjerojatno zahvalan.
 
Malo prigovaraj
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Nitko ne voli prigovaranje ali svima je jasno da žene to jednostavno vole raditi. Ipak, ako možeš, tu i tamo se suzdrži od prigovaranja za baš svaku sitnicu.
 
Iznenadi ga seksom
 
Muškarci ne vole sva iznenađenja, ali protiv ovog se sigurno neće buniti.
 
Živi svoj život
 
Ako muškarac da ga želiš, a ne trebaš, to će mu biti neizmjerno seksi. Muškarac koji vidi da žena ima druge zanimacije osim njega biti će ponosan što ga je učinila jednom od svojih zanimacija.
 
 
 
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara