Zemlje s najboljim seksom

Zemlje s najboljim seksom

Foto: Ellus

DUREXOVO istraživanje seksualnih navika parova pokazalo je jako zanimljive rezultate, te je izdvojilo četiri zemlje čiji se stanovnici najviše seksaju. Brazil, Švedska, Grčka i Izrael mjesta su gdje parovi to rade najčešće, a kada je seks u pitanju, ne srame se kreativnosti.

Brazil

Prekrasna preplanula tijela mladih Brazilki vjerojatno su jedan od razloga zašto se Brazilci puno seksaju, a čak 85 posto parova izjavilo je kako to čini barem jednom tjedno. Možda se i ne čini kao dobra statistika, no druge zemlje itekako zaostaju za ovom brojkom. Brazilci će sve probati, pa im afrodizijaci nisu strani, a 77 posto ispitanika izjavilo je da redovito prakticira oralni seks. Istraživanja pokazuju kako je za brazilski seksualni nagon kriva znatiželja, a iako seks smatraju odličnom aktivnošću protiv stresa, Brazilci su se pokazali kao relativno vjeran narod: čak 70 posto žena izjavilo je kako je za dobar seks potrebna razina intimnosti koja je moguća samo u monogamnom odnosu.

Švedska

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Najdepresivnija zemlja na svijetu potragu za seksualnim zadovoljstvom počinje već u mladim danima, pa je tako seksualna edukacija dio obrazovanja, a sastoji se od brojnih predmeta. Počinje sa biologijom u osnovnoj školi, a neke srednje škole imaju izborne predmete na kojima je moguće naučiti sve o ljubljenju, seksualnom identitetu i kontracepciji. Školovanje se nastavlja i na fakultetu, pa je moguće upisati predmete koji analiziraju seksualnu požudu i mnoge druge aspekte seksa. Švedska nudi i razne sajmove i radionice za zrelije žene, gdje mogu otvoreno pričati o orgazmu, naučiti kako pronaći svoju G-točku, a sve je to razlog zašto je čak 61 posto ispitanica reklo da je doživjelo orgazam tijekom zadnjeg seksa.

Grčka

Grcima pripada zlatna medalja u seksu, a od 26 zemalja zauzeli su prvo mjesto po učestalosti vođenja ljubavi, sa čak oko 164 puta godišnje. U Grčkoj je seks način za provođenje slobodnog vremena, a malen je postotak žena koje se izvlače na glavobolju kako bi ga izbjegle. Možda je stvar u klimi, možda u prekrasnim tijelima grčkih muškaraca, no jedno je sigurno: Grci se seksaju često, i nije ih sram eksperimentirati u krevetu.

Izrael

Nedavna je anketa provedena na 14,840 Izraelki pokazala kako ih je čak 72 posto doživjelo orgazam tijekom poslijednjeg seksa, a čak 71 posto je kazalo kako se to dogodilo zato što su znale tražiti od partnera što žele. Izraelke nisu šutljive u krevetu, a ako glasnim uzdisanjem i stenjanjem ne uspiju prenijeti poruku svojem partneru, nije im mrsko reći točno što i kako žele.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara