Žene koje muškarci izbjegavaju

Žene koje muškarci izbjegavaju

Foto: Wildfox

MUŠKARCI kod žena uvijek traže iste stvari, a kvalitete koje stalno nabrajamo već znaju i ptice na grani. No, postoje i određeni tipovi žena koje muškarci izbjegavaju u širokom luku, a ako se prepoznaješ u jednoj od ovih kategorija, vrijeme je da se promijeniš, ili barem dobro sakriješ svoju manu.

Žena koja se jako želi udati

Svi imamo onu jednu prijateljicu kojoj je udaja sveti gral života, a sve što ikad radi ima veze sa pronalasklom budućeg muža. Nije stvar samo u tome da je luda, stvar je i u tome da muškarci itekako osjete djevojku koja sanja vjenčanice već na trećem spoju, pa će tako bježati od ovakve žene glavom bez obzira.

Žena koja se stalno želi svađati

Ponekad se posvaditi sa svojim dečkom može biti dobro, ali postoje žene koje žive za svađu. Svaka sitnica je potencijalna katastrofa, a ovakva će žena uvijek pronaći razlog za dernjavu. Kod nje ne postoji vrijeme i mjesto za svađu, pa će tako i obična kupovina u dućanu biti minsko polje, a muškarci će sa njega pobjeći kako god znaju.

Žena s posebnim tretmanom

Ove su žene uvijek posebne, a sve što se pored njih radi mora biti specijalno dizajnirano kako bi im u potpunosti odgovaralo. Ova će žena zahtjevati da joj se obraća na određeni način, svaki će izlet morati biti najavljen tjednima unaprijed i skrojen prema njenim željama, a imat će i posebne prohtjeve što se tiče komunikacije i poruka, pa će ju se svaku večer morati zvati točno u određeno vrijeme prije spavanja. Muškarci ne žele biti u vezi sa Tamagocchijem, a ova žena im definitivno neće biti privlačna.

Depresivka


Ova će žena u svakoj napola punoj čaši vidjeti prazninu, a svaka kava s njom će se pretvoriti u razgovor o njenom životu koji jednostavno nikada nije dobar. Čak i kada je sve u savršenom redu, depresivka će pronaći nešto što ne valja, a muškarcima je to jako naporno, tako da će pobjeći od ovakve žene.

Brbljavica

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Žena koja šuti samo kada žvače hranu neizmjerno je naporna, a muškarci ne podnose žene koje ne mogu izdržati film u kinu bez da cijelo vrijeme blebeću. Ugodni razgovori su jedna stvar, no neke žene jednostavno ne znaju kada zašutjeti, a muškarci će tišinu pronaći sa nekom drugom.

Šutljivica

Žena koja stalo šuti također je netko od koga muškarci bježe, a njezina dosadna narav čini svaku kavu depresivnom i neugodnom. Muškarci vole ženu koja ima nešto za reći, a dok god ne pretjeruje sa brbljanjem, bit će im ugodno u njenom društvu.

Žene koje samo uzimaju


Nitko ne voli sponzoruše, osim starih smežuranih sponzora. Muškarac nikada neće cijeniti ženu koja je navikla da joj se sve plaća i daje na pladnju, a žena koja zarađuje svoj novac uvijek će biti privlačna. Reciprocitet je poželjan ne samo u financijskom smislu, već i u emotivnom, pa će tako prednost uvijek imati žene koje daju ljubav, umjesto da ju samo uzimaju bez vraćanja.

Egzibicionistica

Muškarci ne vole Rihannu, Lady Gagu i ostale žene koje svojim stilom nemogu ostati nezamijećene. Manje je više, a muškarci će tako uvijek prije pasti na prirodnu ženu koja zna biti seksi, nego na klauna koji samo pokušava privući pozornost.

Zla žena


Zlih je žena mnogo više nego što mislite, a muškarci će takve izbejgavati kako god znaju i umiju. Problem je u tome što zle žene najčešće dolaze u tijelima normalnih djevojaka, pa će muškarcu trebati vremena da shvati u što se upustio, no jednom kada shvati da je u vezi sa đavlom anđeoskog lica, dati će petama vjetra i pronaći neku malo manje opaku djevojku.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara