Žene su napaljenije nego što muškarci misle

Žene su napaljenije nego što muškarci misle

Foto: Armani

ŽENE su zainteresiranije za seks, nego što to misle muškarci.

A to je dokazalo i jedno kanadsko istraživanje, koje je od ispitanika tražilo da tri dana rangiraju svoju želju za seksom te pokušaju procijeniti razinu seksualnog uzbuđenja njihovih partnera.

Tako su rezultati pokazali kako žene neće uvijek dati do znanja partnerima, kada su raspoložene za seks, no muškarcima odlično ide loše procjenjivanje kada njihove partnerice žele seks.

Drugim riječima, kada muškarci misle kako je žena napaljena oko broja 3, vrlo je vjerojatno kako se ipak radi o brojci 6, što  je prilično velika razlika.

A ako se pitate zbog čega su loši u takvim procjenama, stručnjaci objašnjavaju kako je to vrlo vjerojatno zato što žene često neće napraviti prvi korak, čak ni kada su napaljene, jer su navikle da muškarci preuzimaju inicijativu ili zato što se njihovi znakovi često mogu zanemariti, jer su vrlo suptilni.

Tako će se žena nježno priviti uz partnera, dok leže u krevetu ili na kauču, on to neće protumačiti kao znak za akciju, a ona će samo šutjeti i na kraju odustati.

Dakle, što stručnjaci preporučuju? "Žene su napaljenije nego što to muškarci misle pa ih slobodno pitajte. Najgore što možete čuti je 'ne', iako je vrlo vjerojatno kako ćete čuti više odgovara 'da', nego što mislite", njihov je zaključak.

Što se čeka :)?

 

 

 

 

 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara