Znakovi da mu nije previše stalo

Znakovi da mu nije previše stalo

Foto: Hugo Boss

SVAKA veza zahtijeva trud i odricanja, ali ako imaš osjećaj da se stalno moraš truditi i da daješ puno više no što primaš, dobro razmisli je li to veza u kojoj želiš biti. Ne kažemo da se moraš pretvoriti u paranoičnu osobu koja samo čeka da se nešto loše dogodi, ali ako se neke stvari uporno ponavljaju, vrijeme je da daš petama vjetra i nađeš frajera vrijednog tvoje pažnje. Evo znakova koje nikako ne smiješ ignorirati.

1. Uz njega se ne osjećaš posebnom

Tvoj dečko je osoba koja bi te trebala voljeti i podržavati najviše na svijetu, a opet imaš osjećaj kao da mu samo smetaš i da sve što ima reći zvuči kao uvreda. Ako se uz dečka ne osjećaš voljeno, vrijeme je da potražiš drugoga.

2. Sumnjiv je kada je u pitanju njegov mobitel

Naravno da nije OK čitati poruke i pregledavati pozive svog dečka, ali ako skriva mobitel kao zmija noge i s njim odlazi čak i u WC - budi sigurna da ti nešto skriva.

3. U svađi ne igra fer


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako si primijetila da, kada dođe do svađe, on ne pokušava riješiti stvari i napraviti kompromis nego se ponaša kao da mu je svejedno i da samo želi da ušutiš, možda je vrijeme da se zapitaš koliko mu je zaista stalo.

4. Viđate se samo kad on to odredi

Svaka dobra veza sastoji se od bezbroj sitnih kompromisa, ali ako se nalazite samo kad njemu odgovara i on određuje duljinu vašeg izlaska, budi uvjerena da nisi visoko na listi njegovih prioriteta.

5. Stalno plačeš zbog njega


Svaki dečko vrijedan pažnje potrudit će se da se njegova voljena osjeća lijepo u njegovom društvu i pazit će na njene osjećaje. Ako stalno plačeš zbog njegovih postupaka, ma koliko god teško bilo, shvati da to nije to.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara