Znakovi da ti tvoj dečko opako ide na živce

Znakovi da ti tvoj dečko opako ide na živce

Foto: Joe's Jeans

DOGAĐA se mnogima - na početku je sve lijepo i uzbudljivo, onda je lijepo i mirno, a nakon toga se zna dogoditi da postane lijepo i… dosadno. Veze u kojima jednoj osobi postane dosadno su sasvim uobičajena stvar, a u takvim situacijama toj osobi ona druga počinje ići na živce. Ovo su znakovi da je tvoj dečko netko s kim više jednostavno nemaš budućnost:

Nije ti prioritet

Ni blizu. Imaš potrebu raditi sve ostalo, viđati se sa svima i što manje biti u njegovoj blizini jer te ona ne ispunjava kao prije.
Seks je obaveza

I odrađuješ ga kao bilo koju drugu obavezu - rutinski. Svim se parovima događaju periodi kad im seks malo ispadne iz ravnoteže, ali ovo je nešto sasvim drugo.

U rutini ste

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I ne možete pobjeći iz nje. Poruka tijekom radnog vremena, pusa prije odlaska na posao, aktivnosti koje radite iz čiste navike… sve što radite je rutina i ta ti se rutina više ne sviđa.

Njegova prisutnost te živcira

Veseliš se trenutcima kad ga nema u tvojoj blizini, a kad dolaziš doma i shvatiš da je on već tu, osjećaš razočaranje.

Gledaš okolo

Svi tu i tamo bacimo oko na druge ljude, to je sasvim normalno, ali ako tvoje oko bježi na dnevnoj bazi i ako se često uhvatiš kako sanjariš o BILO KOM drugom, tvoj dečko jednostavno više nije netko do kog ti je stalo.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara