Abidal želi napustiti Lyon

ZVIJEZDA Lyona Eric Abidal izrazio je svoju želju da napusti francuskog prvaka krajem ove sezone i potvrdio da se za njega zanima veći broj europskih klubova, a kao najozbiljniji kandidat spominje se Roma.

Za 27-godišnjeg Francuza zanimaju se i mnogi drugi jaki klubovi pa se tako šuška i o mogućim ponudama iz Arsenala, Real Madrida, Barcelone, Intera i Milana.

"U ovom trenutku mi se odlazak čini kao najbolja opcija. Ne želim se seliti samo zbog selidbe, ali kako bi ispunio svoje ambicije želim zaigrati i u nekoj drugoj ligi. Za mene se zanimaju neki vrlo zvučni klubovi. Razgovarao sam nedavno s Philippeom Mexesom koji mi je rekao kako bi me Roma vrlo rado vidjela u svojoj momčadi", rekao je Abidal francuskim medijima.

Abidal se nada da pri odlasku neće imati problema s upravom kluba i da će se financijsko pitanje riješiti na najbolji mogući način za sve zainteresirane.

"Nadam se da pri odlasku neću morati ući u sukob s upravom. Bit ću razočaran ako predsjednik kluba, kojeg smatram čovjekom od riječi, bude tražio previše novca, jer ja od kluba nisam ništa tražio, ni prije ni poslije Svjetskog prvenstva. I dalje imam isti ugovor kao i kad sam došao iz Lillea", kaže Abidal.

Lyon će izgleda nakon ove sezone biti suočen s potpunim remontom momčadi s obzirom da je i Cacapa najavio odlazak iz kluba, a i neki drugi igrači Lyona spominjali su mogućnost napuštanja francuske lige.

P.V.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara