Abramovič i Mourinho u zagrljaju

"IZ RUSIJE s ljubavlju", osvanuli su jutros naslovi u mnogim engleskim novinama opisujući susret Romana Abramoviča i Josea Mourinha nakon teško izborenog finala FA kupa.

Roman Abramovič, koji se dugo nije pojavljivao na utakmicama Chelsea i čiji su odnosi sa Mourinhom dotakli točku zamrzavanja, bio je prvi koji je ušao u svlačionicu svog tima, zagrlio Mourihna i čestitao mu na pobjedi

"Točno, zagrlili smo se, čestitali jedan drugom na pobjedi, izmijenili par riječi i to je sve, to je normalno", izjavio je Mourinho.

Radi li se samo o trenutnom "podgrijavanju" odnosa dvojice nogometnih moćnika koji su u posljednje vrijeme unatoč dobrim rezultatima Chelsea dotakli dno? To ćemo vidjeti uskoro, kad dođe do raspleta, posebno u Ligi prvaka čiji pehar Abramovič želi više od svega. Chelsea ove sezone već ima osvojen Liga kup, u utrci je za još tri. Na putu do svakog stoji nikada jači Manchester United .

Dok Englezi pišu o obnavljanju ljubavi između trenera i vlasnika Chelsea, današnji broj njemačkog Bilda prenosi napise engleskih tabloida, prema kojima se, nakon Mancinija i Hiddinka, kao skori zamjenik Portugalca na klupi Abramovičeve igračke spominje Juergen Klinsmann.

M.J./M.Č.
Foto:AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara