Abramovič: Olić se treba dokazati u CSKA, jer je hrvatska liga preslaba

Abramovič: Olić se treba dokazati u CSKA, jer je hrvatska liga preslaba

IVICA OLIĆ u nedjelju je postao najskuplje plaćeni stranac u ruskoj nogometnoj povijesti. Iako je u Rusiji zabranjeno govoriti o ciframa, što piše i u ugovoru kojeg je Olić potpisao, sve ruske novine pišu o tranfseru.

Koliko je bitan Olićev transfer svjedoči i činjenica da je predsjednik CSKA odmah nakon potpisivanja ugovora krenuo u London kako bi o svemu izvijestio bogataša Romana Abramoviča, koji u rukama drži 30% kluba, a nedavno je kupio engleski Chelsea.

Abramovič je rekao kako je hrvatska liga preslaba da bi se igrač dokazao, a ako Olić uspije u CSKA sljedeće sezone zagarantirana mu je Chelsea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cilj CSKA je osvojiti naslov ruskog prvaka prvi put u povijesti kluba, i ući u natjecanje Lige prvaka po skupinama što je glavni razlog za dovođenje Olića.

Trener CSKA je Valerij Gazaje, izbornik ruske nogometne reprezentacije. Glavni igrači kluba jesu Čeh Jirzy Janovski, Igor Janovski, Roman Gusev kojeg zovu ruskim Beckhamom, te Bosanac Elvir Rahimić. U napadu su dosad bili Dimitrij Kiričenko i Denis Popov. Ivica Olić vjerojatno će zamijeniti sporog Popova, a to će se dogoditi za otprilike tjedan dana kada se riješi pitanje certifikata.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara