AC Milan došao u Zagreb po Pršu

AC Milan došao u Zagreb po Pršu
IAKO bi najbolji hrvatski nogometaš bio zadovoljan i s milijun eura u Monacu, velika je vjerojatnost da će karijeru nastaviti u Milanu za najmanje 3 milijuna po sezoni.

Direktor Milana Ariedo Braida proteklog je vikenda boravio u Zagrebu, gdje je prisustvovao krštenju sina Pršinog menadžera Marka Naletilića i njegovom crkvenom vjenčanju, a usput je i pregovarao o dolasku Prše na San Siro.

Nakon razgovora Braide, Prše i Naletilića, direktor Milana izjavio je kako Pršu smatra velikim igračem, a da nije tako ne bi s njim niti pregovarao.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je kako je Pršu pozvao da službene razgovore nastave poslije Nove godine u Milanu, a hrvatski golgeter je izjavio kako je spreman razgovarati o svemu, prenose Sportske novosti.

Pršin menadžer Marko Naletilić izjavio je kako su velike šanse da se transfer realizira već u zimskom prijelaznom roku jer je navodno Pršo sada potreban Milanu, bez obzira na Inzaghia, Shevchenka i Tomassona.

Hrvatski napadač nedavno je izjavio kako bi najviše volio ostati u Monacu zbog obitelji, te da će francuski klub imati prvenstvo u pregovorima bez obzira na novčane mogućnosti ostalih klubova.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara