Ademi: Ne želim previše hvaliti Zajeca da ne bi mislio kako mu se ulizujem

Tekst: M.P.
Foto: Zeljko Hajdinjak (Cropix)

ARIJAN ADEMI se polako navikava na novu sredinu. Bivši šibenski veznjak dobro se snalazi na Dinamovim pripremama iako kaže kako su treninzi jači nego što je očekivao.

"Sve je ovo puno drukčije nego u Šibeniku. Treninzi su teški, čak i više nego što sam očekivao, no tako i mora biti u klubu poput Dinama. No, zato je ekipa odlična, kao i cjelokupna atmosfera oko nas", izjavio je je Ademi za službene stranice modrog kluba.

"Zajec je legenda"

Mladić se osvrnuo i na trenera Zajeca za kojeg ima samo riječi hvale.

"Naš je trener, prije svega, jedna velika nogometna legenda i sve to iskustvo prenosi i na naše treninge, a to puno znači. On je vrhunski stručnjak. No, ne bih previše o toj temi jer će trener pomisliti da mu se ulizujem", kaže uz smiješak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada su u pitanju očekivanja za iduću sezonu, Ademi ima tipičan odgovor.

"Prvenstvo i Kup, koji nam je ove godine izmaknuo. I naravno, uspjeh u Europi. No, idemo korak po korak. Prvo da uspješno završimo pripreme, a onda ćemo o nadolazećim utakmicama", objašnjava.

"Od 15. godine idem u Zagreb gledati Dinamo"

Stigavši u Dinamo, Ademi je istaknuo veliku ljubav prema modroj boji. Stav nije promijenio.

"Negdje od 15. godine počeli smo dolaziti u Zagreb na utakmice Dinama pa se spontano rodila i ljubav prema ovome klubu. Počeo sam trenirati nogomet gledajući brata koji je također igrao u Šibeniku, no za dvije godine on se ostavio nogometa, a ja sam, eto, nastavio dalje", zaključuje Ademi koji u Zagrebu živi s bratom koji tamo studira.

Za konačne dojmove o Zagrebu, kaže Ademi, ipak će trebati još nešto vremena.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara