Adriano: Vratio bih se, ali bojim se talijanskih medija

Adriano: Vratio bih se, ali bojim se talijanskih medija

BRAZILSKI napadač Adriano i dalje je primamljiv talijanskim medijima koji ga pozorno prate što radi na nogometnom travnjaku u Brazilu i izvan njega.

U dresu Sao Paula Adriano se donekle izdignuo iz jake krize koja ga je držala posljednje dvije sezone u Interu, a sam igrač je sve obrazložio jakim depresijama koje su nastupile nakon očeve smrti 2004. godine.

Nakon toga je Adriano sve manje igrao u Interu, bivao sve više ozlijeđen, ali i akter mnogih skandala izvan terena. Doživio je prometnu nezgodu, uhvaćen je nekoliko puta pijan, tučnjava s fotoreporterom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam da sam radio velike greške i priznajem ih. Ali, moj najveći strah kada zamišljam povratak u Italiju je strah od talijanskih medija. Nikada me nisu podržavali, niti o meni napisali lijepu riječ. Sada su, vjerojatno, još žešći", rekao je Adriano.

"Izgubio sam godinu nogometa, možda i više, ali osjećam kako u Sao Paulo napredujem. Želim svijetu pokazati kako je Adriano nogometaš još uvijek živ i u tom kontekstu želim natrag u Italiju. Navijačima dokazati kako sam jednako dobar kao prije", dodao je Adriano.

V.B./Totalsport
Foto:AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara