Agić ipak u Koreji, Lončarević razočaran

JASMIN AGIĆ, standardni igrač zagrebačkog Dinama, karijeru će ipak nastaviti u korejskom Incheon Unitedu. Iako su dolasci i odlasci igrača u domeni sportskog direktora, a tu funkciju u Dinamo trenutno obavlja trener Ilija Lončarević, on je još u srijedu popodne prije treninga tvrdio kako "Agić sigurno ostaje", piše Večernji list.

No, telefonski poziv novinara nakon odrađenog treninga donio je posve suprotne informacije. "Agić odlazi." - kratko je tada kazao Ilija Lončarević.

U četvrtak je Lončarević pred novinarima indirektno potvrdio kako "zapovjedni lanac" u Dinamu ne funkcioniraju ispravno.

"Nemojte se ljutiti, ali molio bih vas da me više ne zovete za provjeru informacija, jer od mene sigurno nećete ništa doznati. Ne želim si više zagorčavati život, nisu mi potrebni i takvi problemi." - kazao je vidno razočarani Lončarević, koji bi po logici stvari trebao biti najbolje informirani dužnosnik kluba, barem što se tiče dolaska i odlaska igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Večernji" piše kako je Agić u zadnjih tjedan dana intenzivno pregovarao s Koreancima, a Lončarević je njegov odlazak, dan nakon što je novinarima tvrdio da Agić ostaje u klubu, pojasnio činjenicom da odlaskom u Koreju Agić rješava egzistenciju.

"Kako da kažem "ne" nogometašu koji u 31. godini bogatim ugovorom rješava egzistenciju? Da ga nismo pustili, imali bismo u momčadi nezadovoljnog i nervoznog igrača, a to nam ne treba, nikakve koristi ne bismo imali od njega, štoviše." - zaključio je Lončarević.

Iako je zimske pripreme Lončarević proveo uigravajući momčad čiji je Agić sastavni dio, sad će morati krenuti u lov na Hajdukovih osam bodova prednosti bez Agića, što će mu bez sumnje zadati nove glavobolje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara