Agić: Žalim što sam propustio dvije mrtve šanse

JASMIN AGIĆ u jeku susreta s Arsenalom zamijenio je ozlijeđenog Davora Vugrinca, no taj se trenerov potez vrlo brzo pokazao kao čista zabluda. Nakon utakmice Josip Kuže priznao je kako se Agićevim ulaskom u potpunosti raspala Dinamova igra prema naprijed, ali nije htio apostrofirati šanse koje je Dinamov povratnik prosuo u vjetar.

"Istina, propustio sam dvije mrtve šanse i moram biti nezadovoljan. Strašno mi je žao, ali nisam najbolje reagirao. Lopta mi je zbog znoja skliznula s glave. S obzirom da je rezultat tada još bio 0:0, imam zbog čega žaliti." - kazao nam je Agić nakon utakmice.

Podsjetimo, igrala se 49. minuta, Buljat je sjajno probio stranu i ubacio u sredinu, Agić je ostao sam kao duh, ali njegov pokušaj glavom, na kraju, ne možemo ni upisati u rubriku udarci. Neposredno prije toga, Agić je zakasnio i na sjajnu Eduardovu loptu ubačenu s ruba 16-erca, a Arsenalova obrana stigla se posložiti...

"Arsenal je jednostavno prejak. Svaka čast njihovim igračima, oni su drugi svijet od nas. Uoči utakmice svi smo se potajno nadali da možemo nešto napraviti, vjerovali smo u senzaciju na svom stadionu. Teško je govoriti u ovom trenutku, ali mislim da bolje od ovoga nismo mogli napraviti." - dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzvrat u Londonu bit će tek puka formalnost koju igrači Dinama doživaljavaju i kao priliku da poprave dojam i povrate samopouzdanje.

"Da, bit će to idealna prilika da osvjetlamo obraz. Nadigravanje s Arsenalom na njihovom terenu bilo bi pogubno, prejaki su oni za to. No, opet ću se vratiti na susret u Maksimiru, jer da smo mi u kojem slučaju poveli, bila bi to drugačija utakmica. U Londonu se mogu i zatvoriti, igrati koliko im treba. No, mi ćemo dati sve od sebe da inteligentnom i slobodnom igrom prikažemo Dinamo u drugom svjetlu. Unatoč činjenici da je utakmica u Maksimiru realan pokazatelj snaga..." - zaključio je Agić.

D.R.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara