Agrokor ostaje generalni sponzor hrvatske rukometne reprezentacije

JEDNA od najvećih privatnih kompanija koncern Agrokor bit će i sljedeće dvije godine generalni sponzor Hrvatskog rukometnog saveza.

Ugovore o tome potpisali su danas na prigodnoj svečanosti u prostorijama Agrokora predsjednik Agrokor koncerna Ivica Todorić i predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza (HRS) Željko Kavran, koji je istaknuo da potpisivanjem ovog ugovora HRS zaokružuje najuspješniju godinu od svog utemeljenja.

"Ovim ugovorom osigurali smo financijsku stabilnost muškoj rukometnoj reprezentaciji za nastupe na tri velika rukometna natjecanja koja nas očekuju u naredne dvije godine, a to su Europsko prvenstvo, Olimpijske igre i Svjetsko prvenstvo", rekao je Kavran i još jednom zahvalio Agrokoru na potpisivanju sličnog ugovora prije Svjetskog prvenstva u Portugalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Ovim ugovorom nastavlamo našu uspješnu suradnja iz Portugala, gdje su naši rukometaši sa reklamom Agrokora na dresu osvojil zlatno odličje na ponos ne samo svih 11.000 stalnih zaposlenika Agrokora nego i čitave Hrvatske" istaknuo je Todorić.

Inače, rukomet je jedan od najtrofejnijih hrvatskih sportova koji se diči brončanim odličjem sa Europskog prvbenstva 1994. u Portugalu, srebrnim odličjem na Svjetskom prvenstvu 1995. na Islandu, zlatnom olimpijskom medaljom sa OI u Atlanti 1996. te zlatnom kolajnom na Svjetskom prvenstvu 2003. u Portugalu.

(Hina) ad ad

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara