Ahmad se žali da ga trener omalovažava, Špaco mu poručuje: Počni trčati pa ćeš igrati!

Ahmad se žali da ga trener omalovažava, Špaco mu poručuje: Počni trčati pa ćeš igrati!

Tekst: G.Š./A.K.
Foto: Cropix


NAPADAČ Hajduka Ahmad Sharbini ne osjeća se dobro u Hajduku. Teško je dolazio do prilika za igru kod Reje, kod Poklepovića još je gore. U razgovoru za SN Sharbini je pričao o svojoj situaciji te rekao kako osjeća da ga trener javno ponižava.

"Tužan sam i nezadovoljan statusom u Hajduku, razlog za zadovoljstvo nisam imao ni prije, no ovo je korak dalje. Nikoga ne tretiram s manjkom poštovanja pa se ni mene ne bi trebalo javno podcjenjivati i omalovažavati", rekao je Sharbini o treneru Stanku Poklepoviću.

Pogodili su ga trenerovi komentari u medijima, pogotovo onaj o penetraciji i ekstazi, za koji kaže da se odvio kako je napisano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Shvatio sam o kakvoj se komunikaciji radi, pa sam ironično odgovorio - 'ne znam'. On nije shvatio kako razgovaram s njim pa je u novinskim recima završio nešto što mora ostati u svlačionici, u potpuno krivoj interpretaciji. Nisam tražio da se razjasni situacija, profesionalno sam obavio svoj posao i to je sve", završio je Sharbini. 

Poklepović uzvratio Ahmadu: Trebam napadača-braniča a ti si nepokretni sidraš

Hajdukov trener promptno je odgovorio skupocjenom pojačanju(?) pri čemu je Sharbiniju poručio da ga nije otpisao i omalovažavao kao čovjek nego da se svojim stilom igre ne uklapa u koncepciju Hajduka:

"Želim napadača koji će igrati i obranu i pokazati angažman, trku. Neću pod svaku cijenu u momčad stavljati Ahmada čisto da popunim napadačku kvotu jer gol mogu postići i veznjaci. Od napadača tražim pokretljivost, a Ahmad je sidrun."

Špaco je posebno želio istaknuti kako ne podnosi novinarske konstrukcije da je "Sharbinija otpisao": Svaki igrač koji trenira s prvom momčadi ne može biti i nije otpisan.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara