Allegri: Ostajem u Milanu do 2014.

Foto: AFP

TRENER Milana Massimiliano Allegri (44) uvjeren je da će ostati na klupi Rossonera barem do 2014. godine iako je ugovorno vezan samo do kraja sezone.

Allegri je odveo Milan do Scudetta prošle sezone, svoje premijerne na klupi kluba sa San Sira, a trenutno se njegova momčad nalazi na drugom mjestu Serie A sa samo dva boda manje od lidera Juventusa. Vjeru u ostanak u klubu talijanski trener bazira na obećanjima čelnih ljudi kluba, dopredsjednika Adriana Gallianija i vlasnika Silvija Berlusconija.

"Galliani je rekao da ću ostati do 2014. godine i objasnio sam njemu i vlasniku da je moja želja ostati ovdje. Samo moramo još malo pričekati da porazgovaramo i sve dogovorimo. Istina, nikad ne možete znati što će biti dok ugovor nije potpisan, ali nema nikakvih problema", kaže Allegri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentirao je Milanov strateg i nedavnu Berlusconijevu odluku o ponovnom preuzimanju predsjedničke funkcije kluba kao i nezadovoljstvo 38-godišnjeg veterana Filippa Inzaghija koji je javno dao naslutiti da bi u siječnju mogao napustiti klub.

"Berlusconi je oduvijek bio predsjednik Milana, ali nadam se da će sada češće dolaziti u Milanello. Njegova fitička prisutnost dodatna je motivacija za cijeli klub."

"Inzaghi? Ako je nesretan, trebao bi to raspraviti sa mnom i s klubom. Mislim da bi trebao ostati jer bi se tijekom sezone moglo naći minutaže i za njega", dodao je Allegri.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara