Altmayer: Namještaljkom pokušavaju skrenuti pažnju s teškog poraza od Dinama

Altmayer: Namještaljkom pokušavaju skrenuti pažnju s teškog poraza od Dinama

Totalsport
Foto: AFP

DONOSIMO vam prvi javni istup Sorina Altmayera, rumunjskog suca koje je procesuiran kao navodno posrednik u pokušaju potkupljivanja kapetana Temišvara Dana Alexa i namještanja utakmice Temišvar - Dinamo.

Altmayer ističe kako je priča o namještanju čista fikcija i ne može vjerovati da ga je netko upleo u sve to...

"Apsolutno sam šokiran što se moje ime pojavilo u ovom skandalu. Što je najgore ovo se sve dogodilo u trenutku kada imam zdravstvenih problema unutar obitelji, pa se ovim problemom nisam mogao pošteno ni pozabaviti. U svakom slučaju sve što je rečeno tom navodnom namještanju je čista fikcija, a brine me što ne znam tko mi želi napraviti zlo i ukaljati moje ime", istaknuo je Altmayer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje što misli zašto je skandal u javnost izašao tek desetak dana nakon utakmice, Altmayer ističe: "Zaista nemam odgovor na to pitanje. Mogu vam samo reći da je na mene tada stavljen veliki pritisak. U ovom gradu sam rođen, živim tu cijeli život i poznajem veliki broj ljudi i ne vjerujem da je to napravio netko odavde".

Altmayer opovrgava da je ikada nasamo pričao s Danom Alexom...

"Dana Alexu susreo sam mnogo puta, ali ne sjećam se da sam se ikada nalazio s njima ili pričao u četiri oka. Sa svim ljudima u klubu sam vrlo dobar i zaista ne znam zašto su me tako optužili i zbog čega me gađaju blatom na ovaj način. Očito žele napraviti diverziju, skrenuti poglede javnosti s teškog poraza od Dinama na mene", istaknuo je rumunjski sudac.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara