Američke skijašice: Snow Queen je veličanstvena utrka s fantastičnim navijačima

ANA JELUŠIĆ je zapalila mnoštvo od 25 tisuća navijača u "Sljeme resortu" kod hrvatskog glavnog grada osvajanjem drugog mjesta, navodi Online ski magazin First Tracks.

"Ovo je veličanstvena utrka, iznimno zabavna i tako dobra za sport. Cure je obožavaju i to su pokazale večeras: dvije su bile među prvih deset", izjavila je Chris Knight, trenerica američke slalomske i veleslalomske ženske reprezentacije.

Stiegler: Najdraža utrka sezone

Julia Mancuso je bila osma, Resi Stiegler, koja je završila utrku kao peta (četvrta nakon prve vožnje), nije krila oduševljenje, ne toliko dobrim rezultatom, koliko atmosferom.

"Organizatori su bili sjajni i priredili su sjajan show, a navijači su jednostavno fantastični. Gore ih je bilo više od 20 tisuća duž staze, a mislim da ih više od toga ni ne stane.", govori Stiegler, koja je prošle godine bila deseta.

"Nikad nisam vozila utrku koju je gledalo toliko ljudi, toga jednostavno nema nigdje drugo. Gledatelji su duž cijele staze i to toliko poticajno djeluje na skijaše" - dodaje.

"Navijači podržavaju sve natjecateljice i cijelo vrijeme mislim; ovo je ono što sam htjela raditi kao malo dijete, čak i ako ne postignem dobar rezultat". - zaključuje Amerikanka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara