Ancelotti: Želim Aršavina u Milanu

RUSKI reprezentativac Andrej Aršavin jedna je od zvijezda dosadašnjeg dijela Europskog prvenstva, makar je odigrao samo jednu utakmicu.

Zbog kazne nije mogao nastupiti na prve dvije utakmice protiv Španjolske i Grčke, ali je zato nastupio protiv Švedske i bio najbolji igrač u pobjedi 2:0 koja je Rusima donijela četvrtfinale i utakmicu protiv Nizozemske.

"Aršavin je igrač koji ima strašne predispozicije", rekao je Carlo Ancelotti, trener Milana, kluba koji je po mnogim navodima prvi u redu za ruskog igrača.

Makar je Aršavin izjavio kako nema želje napustiti Zenit izgleda da će ga ovogodišnji osvajač Kupa Uefe teško zadržati u svojim redovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Volio bih da Aršavin ostane, naravno. No, jasno mi je kako će klub teško odbiti sve ponude. Bojim se da su ovo njegovi posljednji dani u klubu", rekao je Dick Advocaat, trener Zenita.

"Aršavin je tip igrača kojeg gledaš sat vremena na terenu i stalno misliš kako bi ga trebalo zamijeniti. Ali, to bi bila grdna pogreška jer je njemu potrebna jedna sekunda da riješi utakmicu. Nakon takve utakmice dođeš doma i kažeš sam sebi: naravno da ga nisi trebao mijenjati", rekao je Ancelotti i dodao:

"Ne mogu biti imun na tog igrača. Volio bih da igra u Milanu."

Totalsport
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara