Andrić i Vučević: U Hajdukovoj svlačionici nema razdora!

Andrić i Vučević: U Hajdukovoj svlačionici nema razdora!

Foto: Vladimir Dugandžić/Cropix

"U HAJDUKOVOJ svlačionici nema nikakvih problema", poručili su kapetan Srđan Andrić i dokapetan Ante Vukušić. Bijeli dvojac je na vlastito inzistiranje stao pred novinare kako bi demantirali natpise da na Poljudu postoji razdor.

"Sve je onako kako bi trebalo biti, jedino igra i rezultati nisu. Zadnje tri utakmice smo odigrali ispod svakog nivoa iako se svi trude. I ja kao kapetan preuzimam određenu odgovornost jer se ne može sve svaliti na trenera. Previše se trenera promijenilo u Hajduku da bi oni bili krivi", rekao je Andrić dok je Vukušić dodao:

"Kad momčad bude igrala hajdučki, valjda ću i ja početi zabijati. Uz Ibričića mi je bilo puno lakše. Priče o zanimanju stranih klubove me nisu poremetile."

Nakon toga je riječ dobio trener Goran Vučević.

"U dijelu javnosti je potencirano nešto što nije istinito. Otvoreni smo jedni prema drugima i razgovaramo, a moje su kritike bile upućene samo zbog loših igara. O svemu razgovaramo otvoreno i svi mogu reći što misle, no neke su stvari u dijelu javnosti otišle u potpuno pogrešnom smjeru", kaže trener Hajduka.

"Anas je najbolji igrač Hajduka"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Vučević je nedavno bio u Rimu i sastao se s trenerom Lazija Edoardom Rejom.

"To trenutno nije tema, moramo se okrenuti onome što nam slijedi. Nakon loših rezultata situacija oko nas je negativna, ali razmišljamo samo o Karlovcu. Moj odlazak u Rim nije u prvom planu, razmišljam samo o sutrašnjoj utakmici", kaže Vučević.

Kako izvući Hajduk iz ove situacije?

"Znamo što je rješenje - rad. Ostaje nam samo trenirati i šutjeti, a svaka će nam pobjeda dati dodatni mi, a kvalitetu već imamo. Ova momčad može bolje!"

Za Karlovac ne konkurira Oremuš, no zato se vraća Anas Sharbini koji je na udaru kritika.

"Jasno je da Anas ne igra kako se od njega očekuje i kako zna, ali odgovorno kažem da je on najbolji igrač Hajduka", zaključio je Vučević.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara