Anelka: Tko me želi, neka pripremi 7 i pol milijuna funti!

Anelka: Tko me želi, neka pripremi 7 i pol milijuna funti!

FRANCUSKI napadač Nicolas Anelka upozorava Manchester United i ostale potencijalne kupce da ne namjerava napustiti Bolton ''za siću''.

Anelka je poslao poruku svim klubovima koji su pokazali zanimanje, kako je njegova cijena 7 i pol milijuna funti za trogodišnji ugovor. Rijetka je pojava da nogometaši javno iznose svoju cijenu, ali Francuz očito ne mari previše za to.

Anelka je prošle godine s Boltonom potpisao četverogodišnji ugovor za 10 milijuna funti, čime je postao najbolje plaćeni igrač u povijesti tog kluba. Zanimanje za povremenog francuskog reprezentativca pokazali su West Ham, Portsmouth, te dva Manchestera, United i City, koji, međutim, ne žele potpisati ugovor na duže razdoblje. Bolton je, pak, izvjesio odštetu od 9 milijuna funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mnogi se klubovi zanimaju za mene, ali brzo i odustaju, kada shvate da nisam jeftin igrač" - izjavio je Anelka za L'Equipe.

"Nisam spreman za bilo kakve financijske žrtve kako bih igrao u jačem klubu. Znam koliko vrijedim i ne kanim prihvatiti niti jednu dosadašnju ponudu. Manchester United zapravo nije pokazao da me doista želi dovesti. Ja sam igrač za velike klubove, ali ne mogu nikoga prisiliti da me uzme."

Totalsport
Foto: AFP
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara