Ante Kostelić: Ivica bi bio idealan časnik u Hrvatskoj vojsci, a Janica je vezana uz fizički rad

OTAC dvoje najboljih hrvatskih skijaša Ante Kostelić komentirao je budućnost svoje djece, te je rekao kako bi Ivica bio idealan časnik u Hrvatskoj vojsci, a za Janicu ne zna što bi mogla raditi u budućnosti jer je čitav život vezana uz fizički rad.

U intervjuu za Večernji list Gips je kazao kako bi, bude li sve u redu, Janica mogla prestati skijati 2010. godine nakon Olimpijskih igara u Torinu. Smatra kako bi upravo to vrijeme, tada bi imala 28 godina, bilo pravo za povlačenje.

No, Ante Kostelić dodaje kako Janica još nije dosegla svoj vrhunac, te kako će ona biti najbolja tek s 26 godina. Zanimljivo razmišljanje, što li će tek tada Janica činiti svojim protivnicama.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jednom je Jackie Stewart, znameniti vozač Formule 1, rekao da bi idealan šampion trebao imati vruće srce i hladnu glavu. Janica ima to, točno to, ona je zato šampion." - komentirao je Ante Kostelić uspjeh svoje kćeri koja dosad u svojoj karijeri ima 8 velikih zlata, te je dodao kako je ključ uspjeha obitelji Kostelić – ljubav.

Dok Gips vjeruje kako će Ivica biti uspješan i nakon skijaške karijere, ne zna što bi mogla raditi Janica. "Možda će otvoriti neki hotel ili trgovinu, a možda će i studirati psihologiju" - izjavio je Janičin otac i trener i dodao kako mu nije bitno što će raditi dok god bude sretna.

"Ivica će skijati dokle može, on to voli i on će sigurno imati uspješnu karijeru i nakon skijanja. On bi, na primjer, bio idealan časnik u Hrvatskoj vojsci. Pokušat ćemo još jednom s brzim disciplinama, jer Ivica je patio zato što je bio stariji i jer smo kroz njega htjeli omogućiti nešto i Janici." - komentirao je Ante Kostelić za Večernji list.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara