Anti Miši Hajduk važniji od lojalnosti Vučeviću: Moguće je da ostanem trener i dalje

Anti Miši Hajduk važniji od lojalnosti Vučeviću: Moguće je da ostanem trener i dalje

NAKON što su uspješno apsolvirani Konavli su osmini finala Kupa, Hajduk u nedjelju gostuje u Varaždinu, gdje ga očekuje vrlo dobri Varteks.

Varaždinci su u jučer iznenađujuće poraženi od Pomorca u Kupu, no, to sigurno neće stvari uvelike promijeniti. Kada se već priča o promjenama, treba istaknuti da u Hajduku za sada neće biti promjena, tako barem tvrdi sportski direktor Iko Buljan.

"Da, nakon utakmice Kupa protiv Konavljanina Miše će voditi i prvenstvenu utakmicu u nedjelju protiv Varteksa u Varaždinu. Možda ostane, ali prije svega treba uslijediti razgovor sa predsjednikom Hajduka Matom Perošom", rekao je na uvodu press konferencije sportski direktor Iko Buljan, te ponovio kako kandidata za budućeg trenera Hajduka ima pregršt, ali pregovori neće početi prije idućeg tjedna.

"Naravno da bi volio ostati na klupi Hajduka, ali Uprava će odlučiti", odgovorio je Miše upitan bi li volio i dalje voditi Hajduk.

Kako je Vučević nekoliko puta smrtno ozbiljan rekao da inzistira da s njime ode i cijeli njegov stožer postavlja se pitanje što je Miši važnije, lojalnost Vučeviću ili klupa Hajduka, ma koliko ona primamljiva bila.

"Znate, teško je odgovoriti na to pitanje, čekam razgovor s predsjednikom, koji bi trebao biti uskoro kada će se znati više. Naravno, prije no što odlučiti popričati ću s Goranom, to mi je najvažnije."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Evo i nekoliko novosti unutar svlačionice ususret utakmici u Varaždinu.

"Kalinić nije spreman, radi se o nagnječenju meniskusa i bit će izvan travnjaka nekih desetak dana. Da, Jertec se oporavio i bit će u kadru za utakmicu protiv Varteksa", napomenuo je Ante Miše.

"Što se tiče te utakmice, nećemo mi tu nešto puno mijenjati, većina će stvari ostati ista. Samim time Hajduk ima imperativ dobrog rezultata u Varaždinu", dodao je aktualni trener Hajduka.

Za kraj Buljan je još jednom opovrgnuo novinske napise kako Hajduk pregovara s potencijalnim trenerima.

"Još jednom napominjem, klub ni sa kim nije razgovarao niti je pregovarao sa potencijalnim trenerima. Sve to predviđeno je za sljedeći tjedan prije kojega Hajduk neće dobiti novog trenera. Jedna od opcija je svakako i Ante Miše.

Iz Splita: Vedran Buble
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara