Aragones: Osvojit ćemo Euro pod svaku cijenu

IZBORNIK španjolske nogometne reprezentacije Luis Aragones misli da je njegova momčad sposobna za osvajanje Europskog prvenstva.

Nakon uvjerljivog slavlja protiv Rusije 4:1 u prvom krugu skupine D, Aragones vjeruje u nastavak dobrih igara i protiv Šveđana u subotu.

"Želim pobijediti u što više utakmica je moguće i za mene čaša uvijek napola puna, a ne napola prazna. Niti me jedna pobjeda može baciti u nebesa, niti me jedan poraz može uništiti", rekao je Aragones na službenoj stranici Uefe.

"Svaki od četiri poraza na kormilu reprezentacije trn je u mojem srcu, a pogotovo onaj od Francuske na SP-u u Njemačkoj 2006. Moja poruka španjolskim navijačima je da su igrači ovdje da osvoje turnir pod svaku cijenu", izravan je španjolski izbornik.

"Torres bi trebao biti najnezadovoljniji sobom"

Izbornik španjolske nogometne reprezentacije priznao je kako se verbalno sukobio sa svojim napadačem Fernandom Torresom zbog rane zamjene u 54. minuti u utakmici protiv Rusije. Torres je vrlo hladno prošao pored izbornika, ne želeći mu pružiti ruku, a s negodovanjem je nastavio na klupi za pričuvne igrače.

"Mogu razumjeti Fernanda i reakciju zbog zamjene jer sam i ja bio igrač i znam kako sam se osjećao kad se to meni dogodilo. Ali ja mislim da je svaki nogometaš koji je zamijenjen ranije prije svega najnezadovoljniji sam sobom. Barem sam se ja tako uvijek osjećao", zaključio jeAragones.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara