Argentina i Italija otpadaju, nudi se Sjeverna Irska

Argentina i Italija otpadaju, nudi se Sjeverna Irska

Tekst: V.B.
Foto: AFP

U RAZGOVORU za Index Zorislav Srebrić prokomentirao je kalkulacije oko organizacije skorašnjim prijateljskih utakmica Bilićevih pulena. Spominje se Argentina, Sjeverna Irska pa čak i Italija...

"Prema informacija koje sada posjedujemo, teško da će se realizirati utakmica s Argentinom. Oni su postavili financijske uvjete koje mi u ovo doba godine nikako ne možemo ispuniti", rekao je u razgovoru za Index Zorislav Srebrić.

"Što se tiče mogućih protivnika, još vam ne mogu reći ništa precizno. I dalje pregovaramo s nekolicinom opcija, Čile, Bugarska, Češka, Mađarska i Kanada i da, jedna od njih je Sjeverna Irska", dodao je Srebrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Marković se malo zaletio"

Predsjednik Marković izjavio je danas kako postoji mogućnost da ukrstimo mačeve sa aktualnim svjetskom prvakom Italijom.

"Ispričavam se , ali ne mogu govoriti o prijateljskoj utakmici s Italijom. Taj dio postupka vodi predsjednik Marković i bolje da njega pitate o tome. Iskreno, nisam siguran da je to dobro i pravovremeno plasirana vijest", za kraj će direktor reprezentacije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara