Argentina želi odmjeriti snage s Hrvatskom

OVAJ tjedan je na adresu Hrvatskog nogometnog saveza stigla službena ponuda nogometne reprezentacije Argentine za prijateljsku utakmicu s Hrvatskom.

Termin koji su Argentinci predložili je prvi dan ožujka sljedeće godine, a glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić je informaciju i potvrdio: "Taj termin za nas nije optimalan, ali sigurno ćemo ga razmotriti sa stručnim stožerom naše reprezentacije. Iako, više bi nam odgovarao kraj svibnja, ili početak lipnja. Konkretno, 28. svibnja bio bi idealan datum."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Argentina se želi što bolje pripremiti za SP 2006. u Njemačkoj, za koji je osigurala svoj nastup, a kako piše Novi list, na neki od hrvatskih travnjaka istrčala bi najjača postava uključujući Crespa, Riquelmea, Saviolu, Verona, Cambiasa i ostale pulene Jose Pekermana.

Podsjetimo, Argentinu je u finalu Kupa Konfederacija Brazil "napunio" s čak 4:1. Realizira li se prijateljska utakmica, "Vatreni" bi snage prije SP-a odmjerili s najjačim reprezentacijama svijeta. Prva proba s Brazilom zakazana je za 17. kolovoza 2005.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara