Armada pokraj Čakovca napala nogometaše Rijeke

KAO DA Josipu Kužeu nije bilo dosta nedaća, u Čakovcu je doživio novu, veliku neugodnost. Prije puta za Koprivnicu, gdje se igrala prvenstvena utakmica sa Slaven Belupom Armada je uspjela pronaći nogometaše u karanteni pokraj Čakovca i vrlo oštro izraziti nezadovoljstvo posljednjim posrtajima momčadi. 

Navijači su naime zatražili hitan sastanak s igračima, no ubrzo je došlo je do bliskog kontakta ekstremnijih od njih s riječkim stožerom. Nogometaši s popili teške uvrede, a Nino Bule našao se i u fizičkom sukobu.  Policija nije intervenirala, ali je klub prijavio napad po dolasku u Koprivnicu, tamošnjoj policijskoj upravi. 

Direktor Marinko Koljanin kada smo ga kontaktirali nije bio raspoložen za razgovor, što i ne zamjeramo obzirom da je u tim trenucima svjedočio novom porazu svoje ekipe u Koprivnici, u nepuna dva tjedna. Upravo su Koprivničani, na čelu s bivšim trenerom Rijeke Elvisom Scorijom izbacili Kužea iz polufinala Kupa.

Dežurni operativci koprivničko-križevačke PU potrvrdili su nam incident, kao i prijavu klupskih dužnosnika Rijeke. Također, doznali smo da još uvijek nitko od navijača nije uhićen.

Kako doznajemo, Nino Bule doputovao je s momčadi u Koprivnicu, ali je nadležnima obznanio da se ne osjeća ugodno te zaprašio za Zagreb.

D.R.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara