Arsenal odbio Barcinih 29 milijuna za Fabregasa

Tekst: Totalsport
Foto: AFP

NOGOMETNI klub Barcelona poslao je u srijedu službenu ponudu Arsenalu za njegovog kapetana i španjolskog reprezentativca Cesca Fabregasa.

Svakoga ljeta neki potencijalni transfer u vrhunskom nogometu danima i tjednima puni stupce sportskih novina, a ovoga ljeta će protagonist te priče biti Cesc Fabregas, nogometaš rođen u Barceloni i ponikao u najpoznatijem klubu iz tog grada.

Fabregas je nedavno prvi put javno obznanio da se želi vratiti u sredinu u kojoj je prošao prve nogometne korake, da bi u Arsenal prešao već sa 16 godina. No, iako želi Barcelonu, Fabregas ima ugovor s Arsenalom do 2015. godine.

Barcelona je objavila da je poslala službenu ponudu, ali je izostavila najzanimljiviji dio, broj nula. Naime, Barcelona nije obznanila nikakve detalje svoje ponude.

"Svi znaju da Cesc želi potpisati za Barcelonu i da ga mi želimo dovesti. No, tu je i treća strana, Arsenal. Da bismo doveli Fabregasa, moramo se dogovoriti s njima", izjavio je direktor Barcelone Joan Oliver.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odbili smo Barceloninu ponudu za Fabregasa

Arsenal je odbio prvotnu ponudu Barcelone za otkup ugovora kapetana momčadi Cesca Fabregasa. Navodno je ona bila visoka 29 milijuna eura.

Da su im predstavnici najjačeg katalonskog kluba pristupili potvrdili su iz Arsenala putem službenih web-stranica na kojima stoji službeno priopćenje.

"Arsenalov kapetan Cesc Fabregas ugovorno je vezan za klub do ljeta 2015. godine. On je visoko vrednovani član momčadi i dio naših planova za budućnost", piše na Arsenalovoj internetskoj stranici na kojoj se kazuje i da je Barcelonina službena ponuda stigla u utorak.

"Odmah i rezolutno im je, još jednom, odgovoreno da nemamo namjere prodati kapetana", objašnjava se uz dodatak da stav neće mijenjati i zaključak:

"Barcelona je javno rekla da će poštivati našu poziciju, a mi očekujemo da održe riječ."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara