Asanović postaje trener Panathinaikosa?

PREDSJEDNIK Panathinaikosa Argyris Mitsou pozvao je bivšeg Hajdukovog igrača i hrvatskog reprezentativca Aljošu Asanovića u Atenu gdje će pregovarati o Asanovićevom trenerskom angažmanu u klubu.

Asanovića je poziv zatekao u Parizu, a kako piše Jutarnji list, Aljoša se odmah vraća prema jugu te uskoro putuje u Grčku. Mitsou je navodno zainteresiran za Asanovića jer postoji realna mogućnost da Panathinaikos ne osvoji grčko prvenstvo, a to znači da će aktualni trener Alberto Malesani nakon ljeta tražiti novi posao.

Iako još nije sasvim jasno zove li Mitsou Asanovića da preuzme trenutno vodeći Panathinaikos (ima svega bod prednosti ispred vječnog rivala, drugoplasiranog Olympiacosa), realno je moguće da će grčki prvoligaš tražiti novog trenera ne osvoji li Malesani prvenstvo.

Također, postoji mogućnost da će brodovlasnik i predsjednik Panathinaikosa Asanovića instalirati na klupu jednog od svoja dva satelit-kluba koja drži bogata obitelj Vardinoyanis.

Time bi Grk mogao testirati Aljošine sposobnosti te ga pripremiti za zahtjevnu ulogu prvog trenera Panathinaikosa, piše Jutarnji list.

Novi list pak piše kako je Asanoviću već ponuđeno trenersko mjesto te kako je gotovo sigurno da Malesani nakon ove sezone odlazi.

Ukoliko se odluči za treniranje grčkog kluba, Asanović će napustiti mjesto pomoćnika izbornika U-21 reprezentacije Hrvatske koju vodi  Slaven Bilić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara