Asprilla otima Mamiću kolumbijskog čarobnjaka

ČINI SE kako u Dinamu nemaju previše sreće s dovođenjem velikih zimskih pojačanja. Iako sportski direktor Zvjezdan Cvetković već za srijedu planira let iz Kolumbije u društvu mlade južnoameričke zvijezde Huga Rodallege, obeshrabrile su ga najnovije vijesti iz susjedne nam Italije.

Naime, u posao se ovog puta uplela Parma, bolje rečeno, njezin dugogodišnji protagonist Faustino Asprilla, kojeg sjajne Rodallegine igre jednostavno prisiljavaju na akciju. Kao posrednik, Asprilla bi mogao postati Mamićeva noćna mora, jer ako je za vjerovati kuloarima, Talijani su za Rodallega spremni isplatiti čak 3 milijuna eura.

U Dinamu sigurno ne bi željeli da im se ponovi "posao" s Tiegom Neveseom, koji su prema Mamićevim izjavama, upropastili novinari i menadžeri, stoga sumnjamo da su u klubu ostali hladni na vijesti iz Italije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometni umjetnik Asprilla kod čelnika Parme već je lobirao za mladog sunarodnjaka, razmišlja tek da li ga odmah poslati u Parmu, ili se odlučiti za posudbu nekom od klubova iz Lige 5. Kako bilo, Dinama u Asprillinom planu nema ni na vidiku, a kako se u nedjelju moglo čuti na televiziji RAI, za Kolumbijca je ozbiljno zagrizao još jedan talijanski prvoligaš.

Na listu odlazaka ovih dana mogao bi se upisati Ivan Bošnjak, preko čijeg bi transfera "Modri" trebali doći do određenog poticaja za daljnju trgovinu.

Osim PSG-a, koji je nudio tek 1,5 milijuna eura, u lov su se uključila i dva kluba s Otoka. Iako u Maksimirsku 128 još uvijek nije stigla službena potvrda, doznajemo da se radi o West Hamu i Portsmouthu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara